Přejít k hlavnímu obsahu

Webové prezentace a aplikace

PRO FIRMY I VEŘEJNOU SPRÁVU

Kalkulace webu podle předlohy

Ukažte nám web a my vám spočítáme cenu.

Odhadnout

Chcete se jen
poradit?

Ozvěte se nám a proberme společně váš projekt nebo vizi.

Kontaktovat

Chcete rozšířit náš
tým?

Stále hledáme spolehlivé a šikovné kolegy.

Rozšířit ;-)

Co je to binWatch?

Autor: Martin Šafář

MOBISYS binWatch je mobilní zařízení pro načítání RFID kódů, vyvinuté primárně pro použití v aplikacích odpadového hospodářství.

binWatchKromě vlastní čtečky obsahuje plnohodnotný mikrokontroler, který slouží pro zpracování kódů a komunikaci se vzdáleným backendem prostřednictvím integrovaného WiFi modulu. Zařízení je konstruováno zejména pro použití offline, bez nutnosti zajistit nepřetržité připojení k síti. Kontrolní a provozní data jsou pak se vzdáleným serverem synchronizována automaticky, po detekci připojení zařízení do napájecího zdroje (nabíječka USB) a dostupnosti nastavené WiFi sítě.

Pro vlastní práci v terénu využívá zařízení sadu signalizačních LED diod a bzučák, které slouží pro signalizaci úspěšnosti načtení RFID kódů a výsledků porovnání s kontrolními daty (např. pro indikaci typu nádoby, která se k danému kódu má vázat).

Práce s binWatchem tedy nevyžaduje žádné komplikované zásahy obsluhy - synchronizované zařízení se před použitím v terénu pouze vypojí z nabíječky a po ukončení práce zapojí zpět.

Výše popsaná funkčnost je dána použitím standardně dodávaného firmware při zapojení do systému MOBISYS (modul Odpady). Zákaznickou úpravou firmware a backendu lze zařízení přizpůsobit nasazení v mnoha dalších oblastech.